YouSee

  
Fra 1. juni kan alle med Grundpakken også nyde godt af Favorit
 

Favorit-løsningen har tidligere været forbeholdt kunder med YouSee’s Mellem- eller Fuldpakke. Nu kan jeres brugere allerede fra Grundpakken tilvælge Favorit og sammensætte deres egen tv-pakke. Favorit tilbyder valgfrihed mellem 69 kanaler, som bygges ovenpå brugerens nuværende tv-pakke.


Kræver dekoder  

Favorit-kanalerne udsendes kodet hvilket betyder, at hvis man har en fladskærm med indbygget DVB-C modtager, kræver løsningen et YouSee Kort (30 kr./md.). Til andre fjernsyn skal YouSee Plus anvendes (89 kr./md.). 
Favorit-løsningen kræver et minimum valg af fire kanaler efter eget ønske og månedsprisen er 12 kr. pr. kanal. Kanalerne kan udskiftes en gang om måneden uden det koster ekstra.  
 

 

Det nye produkt ”Ekstrakanaler” er forsinket

 

Ekstrakanaler et nyt produkt med fokus på øget valgfrihed. Konceptet, der giver mulighed for at supplere tv-pakken med ekstra kanaler, var planlagt til lancering 1. juni. Desværre er det nye produkt forsinket på grund af it-mæssige udfordringer.

 

Lancering af den nye valgfrihed, hvor Grundpakken bliver omdrejningspunktet lanceres senere på året.  

 

 

 

Kanaler i Favorit-løsningen 

 

Det er ikke kun Favorit-løsningen, der er en nyhed for alle YouSee Grundpakke kunder. Der åbnes også op for at tilvælge flere
HD-kanaler eller se tv-kanaler fra alverdens lande med de mange sprogpakker.

 
Tilvalgsmuligheder fra 1. juni med Grundpakken er:

• Favorit-løsningen
• HD-pakken
• Sprogpakker
• TV1000 og CANAL+
 
Det nye produkt ''Ekstrakanaler'', der senere i år afløser Favorit, vil have flere kanaler at vælge mellem, men også andre - både højere og lavere - kanalpriser. Det betyder, at nogle Favorit-kunder kan opleve prisstigninger.